Câmpulung Muscel

Bucate reAlese

Un proiect tare drag nouă, care cuprinde o serie de ateliere despre mâncare sănătoasă și risipă alimentară, dedicate copiilor și tinerilor.

București

Explorator în cartierul meu

Proiectul cuprinde o serie de opt ateliere dedicate traiului urban responsabil, deschise atât pentru adulți, cât și pentru copii, locuitori ai sectorului 3 din București.

Câmpulung Muscel

Explorator în Câmpulung

Un număr de 20 de liceeni vor participa la 4 ateliere practice despre biodiversitate locală și consum responsabil. Totodată, ghidați de traineri, care vor fi și mentori, participantii vor dezvolta metode prin care pot transmite informațiile dobândite către colegii lor mai mici, elevi de școală generală și vor implementa ateliere cu aceștia. Vor deveni astfel actori ai schimbării pentru alți membri ai comunității și vor fi îndrumați să găsească posibile soluții la probleme identificate în cadrul atelierelor. Proiectul va cuprinde ateliere educative practice și interactive, explorări în natură și implicarea liceenilor în activități de învățare peer to peer.

București

ROOTS - Grădini urbane

Creșterea biodiversității urbane prin amenajarea a două grădini de bloc, fiecare cu stație proprie de compostare și derularea de ateliere educative pentru a apropia comunitatea de natură, toate acestea prin implicarea vecinilor și a autorităților locale.

Brezoi

Pe undele Oltului

Acest proiect este dedicat igienizării Oltului din zona Brezoi, jud. Vâlcea şi Cotul Turzunului, județul Braşov, zone care se confruntă cu problema poluării cu plastic.